Serijska proizvodnja pohištva in elementov

Serijsko proizvodnjo pohištva nam omogoča sodoben strojni park v naš mizarski delavnici v Semiču. Delavnico imamo opremljeno s CNC obdelovalnim strojem SCM Tech 80 Plus, Robno lepilko, sodobno žago za razrez iverala, formatno žago ter stiskalnico Langzauner in verižni rezkar. Vsi našteti stroji nam omogočajo hitro in natančno delo.

Največji doprinos k serijski proizvodnji ima naš 4 osni CNC stroj za vrtanje in rezkanje. CNC obdelovalni stroj nam omogoča samodejno menjavo orodja, ker pomeni, da je delo bistveno hitrejše. In ravno samodejna menjava orodja je bistvena pri serijski proizvodnji notranjega pohištva. CNC obdelovalni stroj ima največji doprinos pri kakovosti in natančnosti izdelave notranjega pohištva, saj nam omogoča natančno vrtanje in mozničenje. Omogoča nam tudi izrez poljubnih oblik.

V naši delavnici veliko vlagamo v znanje in tako lahko sami pripravimo vse potrebne načrte za serijsko proizvodnjo – mozničenje, vrtanje in izrez poljubnih oblik.

Maksimalna površina obdelovanca za rezkanje je 2500 x 1250 mm, za vrtanje pa je omejitev 2500 x 1200 mm. Če sami nimate načrtov primerih za CNC krmiljenje jih pripravimo mi.

Za B2B naročnike, mizarje in industrijo

Če ste večji proizvajalec notranjega pohištva ali je eden izmed delov v vaši serijski proizvodnji lesen element, smo pravi naslov za vzpostavitev zunanje serijske proizvodnje. Imamo izkušnje na področju izvajanja serijske proizvodnje za zunanje poslovne naročnike, kot so večje mizarske delavnice in proizvajalci notranjega pohištva.

Pogosto nas najamejo tudi manjši proizvajalci notranjega pohištva ali mizarski, ko dobijo večji posel ali zaradi povečanega obsega dela. Tako smo že sodelovali pri opremi hotelov na slovenski obali in drugih večjih projektih. Poleg same serijske proizvodnje pohištva smo ponudili tudi dostavo in montažo na terenu.

Kako lahko začnemo sodelovanje

Če imate načrte in delavniške risbe ter jasne specifikacije naročila za serijo, na kontaktirajte in zagotovo bomo našli ustrezen terminski plan in ugodno ceno storitve. V primeru, da ste še v fazi ideje in mogoče potrebujete tudi tehnološko rešitev za izdelavo serijskega pohištva, so pravi partner. Le da bo v tem primeru celoten proces nekoliko daljši.

Vas zanima serijska proizvodnja?

Zadovoljni naročniki

Naši dobavitelji

Naše zadovoljne stranke

Kontaktirajte nas
info@mizarstvo-stefanic.si
Kontaktirajte nas
info@mizarstvo-stefanic.si
POKLIČITE NAS (Janez)
040 399 444
POKLIČITE NAS (Benjamin)
040 517 863

Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.