Izdelava pohištva po meri

Izdelujemo notranje pohištvo po meri in glede na vaša pričakovanja ter potrebe.

V naši bogati mizarski tradiciji smo izdelali številne otroške sobe in spalnice ter veliko število elementov za predsobe. V naši mizarski delavnici izdelujemo tudi pohištvo za opremo jedilnic in dnevnih sob ter unikatne kuhinje po vaših željah.

Sodelujemo tudi z javnimi zavodi in podjetij za katere izdelujemo javne sanitarije, ter opremljamo pisarne, učilnice ter igralnice na naše najmlajše.

Naše reference

Izdelava lesenega stavbnega pohištva po meri

Masivna lesena ona in vrata

Po naročilu izdelujemo tudi stavno pohištvo. Najbolj pogosto izdelamo masivna lesena vrata za počitniške objekte, ter številne zidanice in vinske kleti. Veliko pa je primerov, ko se na nas obrnejo v primeru rekonstrukcij starejših in spomeniško zaščitenih stavb. Izkušnje pa imamo tudi z sakralnimi objekti, kot so cerkve in kapelice.

Naše reference

Ergonomsko pisarniško pohištvo

Kakovostno in sodobno ter ergonomsko pohištvo po meri

Za številna podjetje smo izdelali pisarniško pohištvo. Izdelujemo pisarniške mize in obliko in velikost delovne površine prilagodimo vam.

Naše reference

Pohištvo za vrtce in šole

Izkušnje imamo tudi z izdelavo pohištva za šole in vrtce

Glede na predpise in standarde za šole in vrtce izdelamo regulirano pohištvo po naročilu. Sem sodijo posebne mize, ki se združujejo v večje sklope, leseni stolčki za vrtce ter pohištvo za šole.

Naše reference

Izvajamo storitve za mizarje

V naši sodobno opremljeni delavnici tudi za druge mizarje izvajamo storitve

V delavnici imamo orodja in stroje kot so robna lepilka, žaga za razrez iverala, formatna žaga, CNC obdelovalni stroj SMC Tech 80 Plus, skobelni stroj, stiskalnica Langzauner ter verižni rezkar.

Sodelujte z nami

Zadovoljni naročniki

Naši dobavitelji

Naše zadovoljne stranke

Kontaktirajte nas
info@mizarstvo-stefanic.si
Kontaktirajte nas
info@mizarstvo-stefanic.si
POKLIČITE NAS (Janez)
040 399 444
POKLIČITE NAS (Benjamin)
040 517 863

Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.