Mizarstvo s tradicijo

“Pomembno je, da delaš kakovostno in se prilagajaš naročnikovim željam.” – Janez Štefanič

Mizarstvo Štefanič je družinsko podjetje z več desetletno tradicijo na področju izdelave modernega pohištva po meri. Vse se je začelo leta 1986, ko je veselja do lesa preraslo v nekaj večjega. Janez Štefanič že od nekdaj rad izdeloval lesene izdelke, kmalu pa je zanj izvedelo nekaj domačinov in povpraševanje se je skokovito povečalo. Našo zgodbo smo se odločili razvijati v naši domači idilični vasici Kal pri Semiču.

Že od leta 1986

Vse se je začelo leta 1986, ko je veselje do lesa preraslo v nekaj večjega.

Družinska tradicija

Mizarstvo Štefanič je družinsko podjetje z več desetletno tradicijo na področju izdelave modernega pohištva po meri.

Zaupanje in spoštovanje

Naši naročniki se radi vračajo, saj zaupajo, cenijo kakovostne storitve ter naše izkušnje.

Naša zgodba

Prvi naročniki so bili domačini, za katere je izdeloval omare, posteljne okvirje, vrata, okna in podobno. Začel je v manjši delavnici z že takrat 30 let starim strojem ob napotkih svojega očeta. Janezu zdaj že več kot desetletje pri delu pomaga sin Benjamin, prav tako izučen lesni tehnik. Znanje, izkušnje, trdo delo, poštenost in vztrajnost so že od začetka naše zgodbe temeljne vrednote. 

Naročniki se radi vračajo, saj zaupajo, cenijo kakovostne storitve in cenijo izkušnje, ki se prezentirajo v končnih izdelkih. Največja prednost Mizarstva Štefanič je poleg dolgoletnih izkušenj, visoko kakovostna oprema za obdelovanje lesa. Velik del zaslužka se vrača nazaj v storitev. Investicija v boljšo delovno opremo, nadgradnjo mizarske delavnice in v znanje se je izkazala kot odlična.

Pohištvo po meri - od ideje do izvedbe

Pohištvo po meri v Mizarstvu Štefanič jemljemo zelo resno. Znani smo po natančni izdelavi pohištva s posluhom za želje naročnika. Predvsem pa je pomembno, da vam na enem mestu nudimo celostno storitev. Ta vključuje načrtovanje, svetovanje, izdelavo in montažo. Pred začetkom projekta izdelave pohištva po meri se posvetujemo z naročnikom, si ogledamo objekt, naredimo meritve in izrišemo pohištvo.

 

Odlikujejo nas naslednje temeljne prednosti:

Vrednote

Družinsko podjetje

Zanesljivost

Izvedba v dogovorjenem roku

Strokovnost

Strokovno izobražena ekipa

Tehnologija

Visoko kakovostna delovna oprema

Tradicija

30 letne izkušnje

V trendu

Sledenje pohištvenim trendom.

Sodoben strojni park

V naši 500 m2 veliki delavnici naše izkušnje združujemo s sodobno tehnologijo.

Najbolj pa laska, da so naročniki storitev Mizarstva Štefanič tudi številni lokalni mizarji. Edini v regiji imamo tovrstno delovno opremo, ki je v kombinaciji z našim znanjem kos vsakemu mizarskemu izzivu. 

Tehnološko napredna izdelava

Z uporabo sodobne tehnologije in lesno obdelovalnih strojev je pohištvo Mizarstva Štefanič izdelano natančno in kakovostno. Ker je naša delavnica odličen primer popolnoma opremljene mizarske delavnice, smo bili izbrani tudi za prikaz gasilske vaje. Nekaj utrinkov iz vaje si lahko ogledate TUKAJ.

Na 500m2 nastajajo kuhinje po meri, sobe, vgradne omare, notranja oprema za stanovanja, oprema za gostinske lokale, pisarniško pohištvo, oprema za šole, cerkve, kulturne ustanove in druge poslovne prostore. 

Poleg natančne izdelave pohištva je tukaj še svetovanje glede izbire materialov, oblikovanje ter priprava načrtov. Na koncu pa poskrbimo tudi za montažo pohištva na terenu.

0
+
Kuhinj letno
0
+
CNC izdelkov letno
0
+
Poslovnih prostorov
0
+
Otroških sob
0
+
Dnevnih sob letno

Naše zadovoljne stranke

Skupaj najdemo rešitev

Za prostor, ki bi ga radi opremili, skupaj najdemo optimalno rešitev.

V veselje nam bo, v kolikor se boste za nasvet ali ponudbo obrnili na nas. Prisluhnili bomo vašim potrebam in željam ter z vami delili naše bogate strokovne izkušnje. Pričakujemo vaš klic in pomagali vam bomo pri izbiri, izdelavi in montaži pohištva po meri.

Kontaktirajte nas
info@mizarstvo-stefanic.si
Kontaktirajte nas
info@mizarstvo-stefanic.si
POKLIČITE NAS (Janez)
040 399 444
POKLIČITE NAS (Benjamin)
040 517 863

Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.